Over Zaleska

Zaleska

In de herfst van 2017 kwamen Cees en Gerdina in contact met Debby. Op dat moment maakte Debby al ruim 9 jaar de Zaleska camerariemen en gitaarbanden. Er was direct een klik en aangezien Debby zich meer en meer wil richten op haar fotografiewerkzaamheden is besloten de zaak over te dragen. Alle inventaris en voorraad is verhuisd van Rotterdam naar Woerden, maar niet voordat er een uitgebreide instructie was gegeven, want de kwaliteit en originaliteit moet gewaarborgd blijven. Met veel enthousiasme, nieuwe ideeën en inzet wordt Zaleska nu voortgezet.

Zaleska handgemaakte gitaarbanden en camerariemen

Ons verhaal

Cees

Al sinds zijn kinderjaren is Cees geobsedeerd door de basgitaar en weet wat een goede gitaarband doet. De eeuwige saaie gitaarbanden van de bekende gitaarmerken mogen wat Cees betreft hoognodig worden vervangen . Naast de basgitaar heeft hij ook een grote liefde voor fotografie. Bij voorkeur landschappen of in extreem weer. Zoals hier te zien is tijdens een zandstorm op Vlieland. Cees doet de “techniek” achter Zaleska, maar houdt zich ook bezig met de productie van de camerariemen en gitaarbanden.

Zaleska handgemaakte gitaarbanden en camerariemen
Vakmanschap
Met grootste zorg maken wij voor u onze Zaleska gitaarbanden en camerariemen.
Materialen
De gebruikte stoffen zijn door ons met de hand geselecteerd en komen uit alle windstreken.
Kwaliteit
Iedere band of riem wordt door ons zorgvuldig gemaakt en altijd gecontroleerd.
Gerdina

Creativiteit en Gerdina zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Schilderen, tekenen, kleien, meubels opknappen, kleding maken en ga zo maar door. Zij doet het allemaal. Het speuren naar nieuwe stoffen, trends, kleuren en patronen op beurzen en via internet is wel aan haar besteed. Daarnaast leest Gerdina heel veel boeken en is ze vaak met haar groene vingers in de tuin aan het wroeten.

Zaleska handgemaakte gitaarbanden en camerariemen
Zaleska handgemaakte gitaarbanden en camerariemen

Onze nieuwste producten