Camerariemen

Voor iedere camera hebben wij een mooie camerariem. Er is altijd een camerariem die bij jouw camera past. Of dat nou een analoge camera, digitale camera of compact camera is.

Alle camerariemen maken wij helemaal zelf. Wij kiezen de leukste, mooiste, gekste, aparte en unieke stoffen en patronen zelf uit en maken daarmee onze unieke camerariemen. Er zit wel wat werk in het maken van een camerariem, maar dan heb je ook wat. De materialen die wij gebruiken selecteren wij zelf, en daar staan we dan ook voor. Is er toch wat met je camerariem mis, dan zorgen wij dat het gefixt wordt. Ook na een jaar van gebruik natuurlijk.

Onze camerariemen zijn 4 centimeter breed wat voldoende draagcomfort biedt en past bij je eigen persoonlijkheid en camera natuurlijk. Zaleska heeft een uitgebreide collectie camerariemen, dus er zit zeker wat voor je bij.

Zaleska camerariemen zijn er in heel veel kleuren en patronen. Zit je ideale camerariem er niet bij? Stuur ons even een berichtje en we kijken samen wat we voor je kunnen maken.

Wil wat anders? Andere kleur? Eigen stof?
Laat het ons even weten, dan maken wij er wat moois van!

Camerariem Golven
Camerariem Golven Breedte 4cm Gratis verzending binnen Nederland
 28,95
Camerariem Navy Stars
Camerariem Navy Stars Breedte 4cm Gratis verzending binnen Nederland
 28,95
Camerariem Oase
Camerariem Oase Breedte 4cm Gratis verzending binnen Nederland
 28,95
Camerariem Van Kant
Camerariem Van Kant Breedte 4cm Gratis verzending binnen Nederland
 28,95